Homies
Lees hier de verhalen over de Homies.
Mohamed
De 36-jarige Mohamed is een geboren en getogen Amsterdammer met Marokkaanse ouders en een oudere zus. Mo is een grote sportliefhebber, ondernemend en soms een beetje verlegen. 
Kithan
Iets meer dan een maand geleden, op 16 november om precies te zijn, ontmoetten we Kithan. Een jongen zoals de meesten, een levensgenieter met een dikke glimlach en een leven met hier en daar een krasje, maar bovenal een goeie jongen. Maar ook iemand die wat hulp behoeft, want Kithan was dakloos. Na een aantal succesvolle jaren in Nederland raakte hij z’n baan, z’n vriendin en z’n huis kwijt. Tijdelijk maakte die dikke glimlach plaats voor een hoop verdriet.
Guillermo
Ook lieve Guillermo hebben we via De Regenbooggroep leren kennen. Doordat zijn relatie uitging is kon hij niet meer bij zijn ex blijven wonen en had niet de middelen om een huis te huren.  Gelukkig kan hij via de Regenboog in een tijdelijk in sloopwoning verblijven. Sinds kort heeft hij zelfs werk bij de gemeente voor 28 uur in de week.
Antonio
“Hier staan we met onze Homie Antonio Gonzales (tweede van rechts boven met wit shirt) tijdens een gezellige avond. Mijn Homies vrienden zijn Thies, Cas, Salvatore, Jippe, Koen, Laurens, Lodewijk, Mark, Mart, Max, Raoul, Steven, Do en Bas. 
Alidjan
Alidjan is een van de vijf dak- en thuislozen waarmee we als Homies Foundation gaan starten. Op de foto staat hij met zijn duim omhoog, naast zijn nieuwe Homies, waarvan Clea de captain is (blond, links naast Alidjan). Ondanks dat het leven niet altijd even makkelijk is voor Alidjan, is hij vrolijk en positief. Hij maakt graag een grapje en praatje.