Bike for Homies

Amsterdam – Lapland – Parijs –

Kilometers for Homies

2021 daar gingen ze: Steven Borghouts en Sander Schimmelpenninck helemaal naar Lapland. Ze trotseerden de elementen, pittig, afzien, maar ze hebben het gehaald én een flink bedrag opgehaald voor onze Homies. In 2022 gingen we met 65 Homies naar Parijs, een super vet avontuur, we maakten vrienden, we haalden het nieuws en haalden wederom een geweldig bedrag op. Bike for Homies is een terugkerend event. In 2024 gaan we weer. Heb je zin, laat het ons weten. We houden jullie op de hoogte over hoe-en wat- en wanneer het gaat gebeuren: info@homiesfoundation.nl

 

 

Homies Tour de Force in 3 Min: 

Homies in the spotlights

Homies in the spotlights: aandacht voor een serieus groot probleem. Talloze kranten, magazines en tv-programma’s geven ons de aandacht die we nodig hebben.

Daaroor hebben we zo’n 4.000 ‘Homies’ gekregen, 4.000 mensen die ons helpen met geld, aandacht, hulp in de breedste zin van het woord. De Bike for Homies edities 2012 – en 2022 waren de opmaat voor wat we in 2024 gaan doen: meer aandacht voor alle dak- en thuislozen in Nederland.

Ben je van de pers of wil je de Homies Foundation op een andere manier aandacht geven laat dan een berichtje achter op info@homiesfoundation.nl Hoe meer aandacht hoe beter. Bij voorbaad dank!