Daniel

Dit is het verhaal van Daniel en de vriendengroep van Steven Borghouts

| Het is feest! Daniel Ivancevic is al meer dan 2,5 jaar van straat. Op 9 oktober 2020 kwam @stevenborghouts Daniel tegen op een bankje in een @sheltersuit slaapzak. In de week erna is Steven met een aantal vrienden om hem heen gaan staan en is er geld ingezameld. Homies was geboren.

Op 20 oktober 2020 was hij welkom bij @douwebob op de boot waar hij 5 maanden heeft kunnen overwinteren. Hier is hij letterlijk op adem gekomen en heeft kunnen aansterken voor de volgende stappen.

Nadat hij bij de helden van @cityhub (hotel) een paar maanden heeft kunnen overbruggen, was hij welkom bij woongemeenschap De Wonne in Enschede. Iedereen heeft wisselende verantwoordelijkheden binnen het huis. Van schoonmaken en tuinieren tot zelfs eten en drinken maken voor daklozen. Het cirkeltje was weer rond.

Bij de Wonne is Daniel goed bevriend geraakt met een bewoner waar hij inmiddels een prachtige kamer huurt. Nu eindelijk heeft hij pas echt een plekje voor zichzelf. Daniel verdiend hier en daar wat bij met tuinieren en schoonmaken en heeft daarnaast was sollicitaties lopen, waaronder bij @sheltersuit…spannend (over cirkeltje rond gesproken)!

De vrienden/Homies van Daniel proberen kansen te bieden waar kan. Eerst hebben ze samen gevist en inmiddels weet Daniel hoe hij zelf moet vissen. Op weg naar zelfredzaamheid! Daniel’s’ droom? Een normaal leven.

Daniel The artist himself: